Minőségpolitika

A Hajdú Fém-Ker Kft. megalakulása óta igyekszik tevékenységével és termékeinek minőségével elnyerni vevőinek elégedettségét, abban a tudatban, hogy nem elég a szándék és a buzgalom, fejlődés nélkül nem lehet hosszú távon a versenyben jó eredményt elérni. Ennek tudatában a Kft.célja az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány alkalmazásával a vevő és a felhasználó elégedettségének biztosítása, bizalmunk megerősítése a vállalat határidőkre átadott olyan árukkal és teljesített szolgáltatással, mely

  • megfelel a rá vonatkozó szabványnak, jogszabályi előírásoknak, partneri elvárásoknak,
  • a minőségi követelmények tekintetében versenyképes a nemzetközi piacon.

A társaság vezetőségének és valamennyi dolgozójának vállalt kötelezettsége az irányítási rendszerből elsajátított, ráháruló feladatok folyamatos betartása, valamint a rendszer fejlesztése, amit ismétlődő oktatásokkal célunk megvalósítani minden munkaterületen, bízva a dolgozók munkaszeretetében, minőség és felelősség tudatában.

Célunk a tevékenységünk és az általunk nyújtott termékek és szolgáltatás minőségének folyamatos javítása, törekedve ezzel partnereink – beleértve vevőinket, a munkáltatókat, illetve munkatásrainkat – igényeinek és elvárásainak minél magasabb szinten történő kielégítésére.

A Kft. szolgáltatási tevékenységét figyelembe véve, az áru átvételétől a kiszállításáig, célunk a munkafolyamatok oly módon törtéő megszervezése és leigazolása, a szükséges humán és tárgyi eszköz feltételek biztosítása mellet, hogy a minőség a termelő egységünkben folyamatosan biztosítano tudjuk, növelve ezzel a hatékonyságot.

Arra törekszünk, hogy a minőségirányítási tanúsítványt és a rendszeres felülvizsgálat sikeres eredményét minden egyes dolgozó a felső vezetőkig a csoportmunka elismerésén kívül saját érdemének is tekintése, és büszkán adja nevét a nyújtott termékhez és szolgáltatáshoz.

 

Hajdúdorog, 2017. október 16.

Copyright © 2020 Hajdú Fém-Ker Kft.

Minden jog fenntartva